Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil jij gastvrijheid in jouw organisatie en teams duurzaam ontwikkelen? Wil jij van gastvrijheid een unique selling point maken, zodat zowel gasten als medewerkers zich welkom voelen? Wil jij aan de slag met jezelf als leider in een veranderende omgeving waar gastvrijheid steeds belangrijker wordt? Wil jij het beste uit jezelf en anderen halen? Wil jij leren de cultuur in jouw team duurzaam te ontwikkelen en borgen? In deze training ontdek jij jouw eigen kracht en aandachtspunten en hoe jij een ander in beweging kunt krijgen. Ook leer jij de gast centraal te zetten in denken en handelen van anderen om jou heen.

Resultaten training

  • Jij maakt kennis met de principes van gastvrij leiderschap.
  • Jij ontdekt jouw kwaliteiten en aandachtspunten als leider.
  • Jij ontdekt wat jouw team nodig heeft om gastvrijheid te ontwikkelen en hoe jij daarin een stimulerende of belemmerende rol kunt hebben.
  • Jij ontdekt hoe jij jouw medewerkers en teams kan laten groeien in zowel gastvrijheid als persoonlijke ontwikkeling.

Onder begeleiding van Laura de la Mar ga je aan de slag en leer je het beste uit anderen én uit jezelf te halen. Je krijgt praktische tools en tips waarmee je direct aan de slag kunt in de praktijk. Ook leer je andere leidinggevenden kennen en leren jullie van elkaar.  Je doet inspiratie, positieve energie en veel zelfinzicht op. De training biedt voldoende ruimte voor interactie met de spreker en de deelnemers onderling.

Doelgroep
De training is gericht op leidinggevenden (formeel en informeel) en projectleiders die actief gastvrijheid (willen) bevorderen binnen hun organisaties. De training gaat door vanaf 5 deelnemers en een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

De investering
Deelname aan de training kost €249,- inclusief lunch. Daarnaast krijg je gedurende de dag diverse tools aangereikt.

Ben je er bij?
Neem dan contact met ons op via info@gastvrijheidinbedrijf.nl.         

Past deze datum niet in jouw agenda maar zou je wel graag willen deelnemen aan de training? Neem dan ook contact met ons op!