Laden Evenementen

Gastvrijheid begint bij leiderschap. Gastvrij leiderschap geeft richting als het gaat om een gastvrije cultuur, een goede patiëntbeleving en optimale faciliteiten. Dit congres geeft u concrete handvatten om dit als leider te faciliteren.

Creëer meer gastvrijheid in uw zorgorganisatie
Oprechte aandacht voor de mens achter de patiënt. Verbinding maken met de ander. Een betekenisvolle bijdrage leveren. Dat is wat de intrinsieke motivatie van zorgprofessionals raakt. En juist daarom is gastvrijheid zo belangrijk.

In de dagelijkse hectiek verdwijnen deze waardevolle momenten vaak naar de achtergrond. Zonde, want gastvrijheid zit juist in kleine momenten en gebaren. Het draagt bij aan een beter herstel van de patiënt. Én het geeft een boost aan de bevlogenheid, teamspirit en werkplezier van uw medewerkers.

Ontdek in één dag:

  • Wat de 6 sleutels voor gastvrij leiderschap zijn
  • Hoe u als leidinggevende gastvrijheid faciliteert
  • Hoe u de patient journey inzet voor een gastvrije patiëntbeleving
  • Wat u kunt leren van 3 praktijkcases en andere gastvrije branches
  • Hoe gastvrijheid bijdraagt aan meer bevlogenheid en werkplezier van uw medewerkers. 

De spreker
Laura de la Mar is één van de keynote sprekers tijdens dit congres. Laura heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidsstrijder en deelt graag haar kennis en de tools die ze zelf inzet bij het ontwikkelen van gastvrije bedrijven. Je kent haar van de boeken “Het geheim van gastvrijheid” en “Mood Maker; het ontwikkelen van gastvrije organisaties”. Ben je benieuwd naar Laura’s profiel? Klik dan hier.

 

Ben je erbij?
Meld je dan aan via bovenstaande website.