Laden Evenementen

Een groot deel van het gastvrijheidsvirus die wij met ons allen verspreiden over heel Nederland heeft betrekking op het bedrijfsleven. Daarmee laten we veel volwassenen de kracht van gastvrijheid ervaren. Dat dit zeer waardevol en essentieel is om een succesvol bedrijf te realiseren en onze gasten een goed gevoel te geven.

Om Nederland nóg gastvrijer te maken, kunnen we grote stappen maken door ook de werknemers van de toekomst, de kinderen en jongeren te ‘besmetten’ met het gastvrijheidsvirus. Immers, jong geleerd is oud gedaan.

Daarom willen wij graag met jou brainstormen hoe we als Community kunnen bijdragen aan de bewustwording van gastvrijheid in het onderwijs. Scholen staan te springen om gastlessen, inspiratie en tools die hun leerlingen/studenten de kracht van gastvrijheid weten bij te brengen!

Communitylid Francis Lansink heeft daarom het initiatief genomen om dat thema tijdens de Denktank van woensdag, 10 november om 09:00 uur te bespreken. Wij zijn reuze benieuwd naar jouw ideeën. Ben je er bij?

Graag tot woensdag 10 november!

Deze sessie is exclusief voor Community leden. Communityleden kunnen zich gemakkelijk aanmelden via de Gastvrijheid in Bedrijf Community.
Wil je meedenken en ben je nog geen lid? De eerste maand ben je al voor 1 euro lid, een lidmaatschap afsluiten kan hier
Mocht je nog vragen hebben over deze sessie, stuur dan een email.