Laden Evenementen

Tijdens deze masterclass word je klaargestoomd om zelfstandig een workshop Gastvrijheid te verzorgen. Je krijgt tools en werkvormen aangereikt waarmee je jouw eigen training kunt vormgeven. Daarnaast ga je oefenen met het presenteren van jezelf, jouw visie op gastvrijheid en het begeleiden van (inter)actieve werkvormen.

Wij geven handvatten hoe jij collega’s kan inspireren en motiveren. Je leert om te gaan met weerstand en ontdekt welke tools je kunt inzetten voor de transfer van het geleerde naar de praktijk. De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Laura de la Mar. Natuurlijk leer je ook van andere deelnemers en verrijk je jouw netwerk.

 

Wat je gaat leren:

 1. Je wordt een expert in gastvrijheid.
 2. Je leert jouw visie op gastvrijheid op een inspirerende wijze uit te dragen.
 3. Je ontdekt hoe je een workshop met impact kunt ontwikkelen en verzorgen.
 4. Je gaat aan de slag met diverse tools en werkvormen.
 5. Je leert om te gaan met weerstand.

 

Voor wie is de training geschikt?
Deze training is geschikt voor iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s willen inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt; we kunnen juist veel leren van elkaar! Basiskennis en ervaring in gastvrijheid is wel een vereiste. Ook is het prettig als je al enige ervaring hebt met presenteren en/of trainen. Je leert in deze training voornamelijk hoe je een gastvrijheidstraining geeft en we gaan niet uitgebreid aan de slag met presentatievaardigheden of trainerscompetenties. De training gaat door vanaf 5 deelnemers en een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

 

De trainer

De ananas is het symbool voor gastvrijheid

De ananas is het symbool voor gastvrijheid

De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert en eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf: Laura de la Mar. Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis. Je kent haar van de boeken “Het geheim van gastvrijheid” en “Mood Maker; het ontwikkelen van gastvrije organisaties”. Benieuwd naar Laura’s profiel? Klik dan hier

 

De investering

Deelname aan de training kost:

 • €499,-* voor niet-Community leden
 • €449,-* voor Expert Community leden
 • Gratis voor Master Community leden

* excl. BTW en inclusief lunch.

Daarnaast krijg je gedurende de dag diverse tools aangereikt.

Klik hier voor meer informatie over community lidmaatschappen.

 

Voorbereiding
Ter voorbereiding op de training lees je het boek van Laura de la Mar: “Het geheim van gastvrijheid”. Heb je het boek nog niet in huis? Je ontvangt ‘m gratis als je deze training gaat volgen!

 

Ben je er bij?

Geef je dan op via onderstaand formulier. 

Formulier Masterclass inschrijving

Met dit formulier kan iedereen zich direct inschrijven voor de masterclasses.
  Meer info: www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.