Laden Evenementen

Tijdens deze masterclass leert u van trainer Laura de la Mar wat de uitdagingen en succesfactoren zijn voor het borgen van een hospitality-concept voor uw organisatie. U krijgt de kennis en inspiratie aangereikt om beleving dusdanig te regisseren dat u een grotere meerwaarde kunt realiseren voor uw organisatie. In sommige gevallen kunt u zelfs uw processen slimmer inregelen door naar het belevingsperspectief te kijken.

Gastvrij Verandermanagement
Gastvrijheid borgen vraagt om diverse skills. Denk aan leiderschap, maar ook inzicht in gedrags- en cultuurverandering. Inzichten uit verandermanagement kunnen u helpen om uw gastvrijheidsvisie verder te realiseren. Het noodzakelijke verandertraject vraagt ook om een breed draagvlak binnen de organisatie. Hoe zorg je voor een duidelijke inrichting in processen en hoe creëert u draagvlak en verandering binnen de teams en individuen? Hoe inspireer je Facility Providers van uw organisatie om mee te gaan in het concept? De praktijk laat zien dat er een enorme cultuurverandering noodzakelijk is om gastvrijheid daadwerkelijk een plaats te geven. Hoe zorgt u vanuit FM voor de noodzakelijke cultuurveranderingen bij medewerkers?

Wat levert het volgen van deze masterclass u op?

  • Handvatten en tools om uw bestaand hospitality-concept aan te scherpen en te borgen;
  • Inzicht in de vertaling van gastvrijheid van visie naar praktijk;
  • Hoe u een breed draagvlak creëert voor uw hospitality-visie binnen de organisatie;
  • Een plan voor het borgen van gastvrijheid in uw eigen (facilitair) bedrijf;
  • Analytisch inzicht in de voorwaarden van een gastvrije organisatie;
  • Inzicht in de do’s and don’ts van collega’s die werken aan de oplossing van gelijksoortige uitdagingen;
  • Een overzicht van de 6 sleutels tot gastvrijheid.  

Follow up
Na afloop ontvangt u de presentatie digitaal. Daarnaast ontvangt u de whitepaper Hospitality by Facility Management, het geheim van gastvrijheidboek en diverse tools.

Locatie: Postillion Hotel, Bunnik
Het Postillion Hotel in Bunnik is de thuisbasis voor deze eendaagse training. Onlangs won het Postillion in Bunnik de Nationale meeting award 2018 in de categorie XXL. Volgens de jury: “Gastvrijheid wordt hier echt met een hoofdletter ‘G’ geschreven en wordt vergaderen effectief, leuk en inspirerend.’

Doelgroep
De masterclass is gericht op professionals die bezig zijn met het ontwikkelen van gastvrijheid (hospitality) en dit willen uitdragen binnen de organisatie. Dit kunnen zowel facilitair managers als HR professionals en meer zijn. Gezien de tactisch-strategische inhoud van het programma is de masterclass niet geschikt voor operationele medewerkers. Maximaal aantal deelnemers is 10 personen.

Meer informatie of opgeven?
Neem dan contact op met de organisator: F-academy.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.