Een goede indruk met jouw gastvrije uitstraling

Masterclass Charisma & persoonlijke kracht

Straal met jouw talent, passie en charisma. Ontdek de impact van jouw uitstraling op je omgeving. Laat zien wie je bent!

Geef een boost aan jouw persoonlijke groei door je meer bewust te worden van je authenticiteit en uitstraling. Krijg inzicht in jouw echtheid in hoe je dit uitstraalt naar de mensen om je heen.

Wanneer jij je bewust bent van de impact van jouw uitstraling en bewust je houding kiest, is dat de basis van oprechte, authentieke gastvrijheid. Je straalt zelfvertrouwen en warmte uit en hebt zo een positieve bijdrage aan de gastvrije sfeer die gasten aantrekt en tot ambassadeur maakt.

Ontdek wat jou uniek en onderscheidend maakt en hoe jij dit kunt laten zien en horen op een manier die helemaal bij jou past. Herken jij dat:

 • Mensen je soms anders inschatten dan wie je werkelijk bent?
 • Dat anderen je soms niet genoeg zien om wie je bent en wat je in huis hebt?
 • Dat je anders overkomt dan je zou willen?

Een authentieke, charismatische uitstraling heeft een magisch effect op je gastvrijheid en succes. Hoe meer je uitstraling overeenkomt met jouw persoonlijkheid en je boodschap, hoe effectiever je communiceert en je doel behaald wordt./ en je jouw doel behaalt.

Tijdens deze Masterclass gaan we jou of jouw team vanuit een warme, opbouwende en persoonlijke connectie een spiegel voorhouden. Je gaat op zoek naar hoe je jouw authentieke “ik” meer gaat laten zien.• Ontdek jouw kwaliteiten en talenten.

 • Ontdek de impact van de eerste indruk.
 • Kijkje in de spiegel: wat straal ik uit? Wat wil ik uitstralen? Wat belemmert mij om mijzelf te laten zien?
 • Voel wat het effect is als jij helemaal jezelf bent.
 • Krijg tools en tips die je direct kunt inzetten voor een gastvrije indruk en communicatie.

Doel:
Laat jezelf zien vol zelfvertrouwen. Ga staan voor jezelf en je bedrijf, en versterk zo de gastvrije uitstraling richting jouw klant/gast. Als jij helemaal in je kracht staat en vol passie laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden.

Programma:
9.00 – 9.30 uur               Ontvangst
9.30 – 10.00 uur             Start programma en kennismaken
10.00 – 12.00 uur           De theorie
12.00 – 13.00 uur           Lunch
13.00 – 16.00 uur           Aan de slag met de tools
16.00 uur                        Afronding
Na afloop ontvang je de tools digitaal en een certificaat.

Waarom kiezen voor deze masterclass: 

 1. Deskundige trainers: Onze ervaren en gepassioneerde professionals staan klaar om jou te begeleiden in jouw groeiproces tot een ware gastvrijheidsexpert.
 2. Praktijkgerichte benadering: Wij geloven in leren door te doen. We behandelen casussen uit jouw eigen praktijk, zodat je het geleerde direct kunt toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden.
 3. 100% Inspiratie gegarandeerd: Laat je inspireren door concrete voorbeelden uit andere organisaties. Praktische tips en verdiepende inzichten die je direct toepast in de praktijk. Onze sessies zijn leuk, luchtig, interactief en afwisselend.
 4. Opbouwend en waarderend: In deze workshop werken we vanuit positieve psychologie. Als we de spiegel voorhouden, doen we dat op een warme, opbouwende manier.

Resultaten: 

 1. Meer en bewuster gastvrij gedrag en een gastgerichte mindset
 2. Maak gasten/klanten zeer tevreden en tot ambassadeur
 3. Vergroot je werkgeluk
 4. Verbeter communicatie met klanten/gasten én collega’s
 5. Verhoogde verkoop, meer winst en rendement.
 6. Vergroot zelfvertrouwen en voldoening in jouw werk.
 7. Een gastvrije beleving voor jouw klanten.

De trainer
De training wordt begeleid door charisma expert: Marjon Beltman. Benieuwd naar Marjon’s profiel? Klik dan hier.

De investering

 • Deelname aan de training kost €499,- excl. BTW en inclusief lunch. Daarnaast krijg je gedurende de dag diverse tools aangereikt.
 • Ben je lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community? Dan krijg je €50,- korting en betaal je slechts €449,- excl. BTW.

Doelgroep
De workshop is geschikt voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. We bieden workshops aan in diverse branches en op diverse niveaus, van beginners tot ervaren experts. Er is ook geen vooropleiding nodig. Of je nu starter bent die aan het begin van het carrière pad staat of een ervaren professional bent die zichzelf al heeft bewezen, deze workshop biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

De masterclass is vooral interessant als je:

 • Meer inzicht wil hebben in je eigen persoonlijke kracht en uitstraling.
 • Als je meer zelfvertrouwen en authenticiteit wilt uitstralen.
 • Je nog krachtiger en effectiever wilt communiceren.

Enige basiskennis over gastvrijheid is prettig, maar niet verplicht. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid.

Ben je er bij?

Meld je aan via onderstaand formulier.

Ben je lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community? *
Toestemming algemene voorwaarden *
Inspiratie e-mails ontvangen

Praktische informatie

Datum: 22 november 2023
Locatie: Kasteel Hoekelum,
Edeseweg 124 6721 KE Bennekom

Duur: Eén dag (9.00-16.30 uur)
Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van ongeveer 45 minuten. De studiebelasting is daarmee totaal ongeveer 8 – 8,5 uur.

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid. Dat kan je bijvoorbeeld doen door het boek "Het geheim van gastvrijheid" te lezen (niet verplicht).

Studiemateriaal: tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.