Laden Evenementen

Helaas hebben we allemaal wel eens te maken gehad met klanten of cliënten die over je grens gaan. Misschien hebben ze je beledigd, lomp gedragen of gaven ze je een blik waardoor je je ongemakkelijk voelde.   Hoe ver kan en mag een klant of cliënt gaan? Is de klant altijd koning?
In deze hospitality talk geeft Neeltje van den Brand concrete handvatten hoe je met ongewenst gedrag en verbale agressie kunt omgaan. Hoe je de-escalerend kunt handelen en hoe je je eigen emoties de baas blijft.
  
Wat je gaat leren:
Inzicht in agressie
Hoe je de-escalerend kunt optreden
Hoe je gastvrij grenzen stelt
Hoe je je eigen emoties onder controle kunt houden
 

Over de spreker: 
Neeltje van den Brand is trainingsacteur. Ze heeft haar werkzame leven tot nu doorgebracht als alleskunner, waarbij improviseren, organiseren, professionaliteit, authenticiteit en humor haar kernwaarden zijn gebleken.

Voor Community leden: 

Deze sessie is exclusief voor Community leden. Ben je nog geen Community lid? Meld je dan hier als nieuw lid.

De Gastvrijheid in Bedrijf Community is er om alle gastvrijheidsleiders samen te brengen en te inspireren! Soms lijken gastvrijheidsleiders wel mensen met een andere bloedgroep, DNA, passie of roeping. Mensen die anders in het werk en leven staan. Ze hebben een sterke drijfveer om hun bedrijf, organisatie, team of omgeving gastvrijer en daarmee gelukkiger te maken. Kortom; mensen met een passie voor gastvrijheid.