Laden Evenementen

Lean en Gastvrijheid gaan die twee samen en hoe werkt dat dan? Lean wordt vaak gezien als een harde manier van bezuinigen. Waar Lean echt over gaat is waarde toevoegen voor de klant, respectvol samenwerken en het reduceren van verspillingen in processen.

Graag neem ik je in deze Hospitality Talk mee in de schijnbare paradox van Lean en Gastvrijheid. Als Black Belt in de Lean Six Sigma geef ik in je inzicht in de soorten verspillingen en hoe deze kunnen worden voorkomen. Aan de hand van voorbeelden wordt duidelijk dat gastvrijheid hier een belangrijke rol bij speelt.

Leonie Cazemier – de Wijk van Cazemier Management en Advies is vorig jaar als zelfstandige begonnen. Haar expertise is het facilitaire werkveld waar zowel efficiency als gastvrijheid belangrijke pijlers zijn. 

Dit evenement is exclusief voor Community leden. 

Ben je nog geen lid van onze Community? Alle informatie over de voordelen van onze Community vind je hier. Je kunt je via de link ook direct aanmelden als nieuw Community lid. 
Nadat je lid bent geworden, kun je jezelf gemakkelijk in de Community aanmelden om dit event bij te wonen of later terug te kijken.