Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Online sessie | Donderdag 10 december | 09:30 – 11.00 uur

 

De keerzijde van gastvrijheid

Om ons als community continu te blijven ontwikkelen, hosten we graag een paar keer per jaar een kennissessie over een bepaald thema in gastvrijheid. Tijdens deze sessies zullen experts in het desbetreffende thema ons in vogelvlucht meenemen en zijn of haar kennis delen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om over het thema in gesprek te gaan en eventuele vragen te stellen. Voor deze eerste editie is de sessie beschikbaar voor zowel leden van de community als niet-leden!

De eerstvolgende sessie heeft als thema ”De keerzijde van gastvrijheid”.

Wanneer      Donderdag 10 december
Hoe laat       09:30 – 11:00 uur
Waar            Online via Zoom

 

Waarom is deze sessie interessant? 

Herken je dat? Dat je jezelf wel eens voorbij loopt door het per se heel goed voor de ander te willen doen? Dat je altijd de extra stap voor een ander zet en gastvrij bent voor iedereen, maar je jezelf daarin nog wel eens vergeet? Dan heb je vast en zeker zelf ook de keerzijde van gastvrijheid mogen ervaren.

In deze sessie delen Wendy Rientjes en Rob Kemmeren hun kennis en ervaringen over dit thema, zodat je leert hoe je om kan gaan met deze uitdaging en hoe je ervoor kan zorgen dat je niet in deze valkuil stapt. Door gastvrijer te zijn voor jezelf, houd je het beter vol om ook op lange termijn gastvrijheid uit te dragen naar een ander.

 

Tijdens deze sessie krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom is gastvrij zijn voor jezelf zo belangrijk?
  • Wat is Vitale Gastvrijheid en hoe werkt het?
  • Op welke manier verklein je de kans op een burn-out?
  • Hoe word jij stressbestendiger?
  •  

Sprekers

Rob Kemmeren gooit in 2008 het roer om. Hij verruilt zijn corporate leven voor het najagen van een droom. Samen met zijn partner verbouwt hij een verlaten boerderij in de Zuid-Limburgse heuvels tot ontmoetingsplek voor levensgenieters. Hij kan er helemaal zijn ei kwijt als geboren gastheer… om vervolgens in een burn-out te belanden. in deze Hospitality Talk vertelt Rob hoe het zo ver heeft kunnen komen, hoe hij zichzelf herpakt heeft, tot welke inzichten hij is gekomen en hoe hij die inzet om andere te helpen voorkomen dat ze niet in dezelfde valkuil stappen. Het belangrijkste inzicht is dat het bij duurzame gastvrijheid helemaal niet primair om de gast draait, maar om jou. Nieuwsgierig geworden naar Rob? Kijk alvast op: www.hosvitality.nl

 

Wendy Rientjes traint en coacht medewerkers en teams bij het empoweren en vergroten van de weerbaarheid tegen stress in een tijd van veranderingen van organisaties. Weerbaarheid draagt bij aan het verbeteren van inzetbaarheid, betrokkenheid en effectiviteit van medewerkers. Dit maakt medewerkers meer gemotiveerd, meer bevlogen en zorgt voor ”flow” in de organisatie. In deze Hospitality Talk vertelt Wendy je meer over stressbestendigheid en burn-out preventie. Als je altijd gastvrij bent voor een ander, hou je dan wel genoeg over voor jezelf? Alvast meer weten? Kijk dan op www.wendyrientjes.nl.

 

 De online sessie wordt gehost door Laura de la Mar. Eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community. 

 

Je kunt je via deze link inschrijven om bij deze online sessie aanwezig te zijn.