Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben jij of ken jij een MBO docent met een passie voor gastvrijheid? Dan hebben we wat gaafs voor je! We willen jullie graag inspireren hoe je gastvrijheid kunt uitdragen in het onderwijs.

Ongeacht welke opleiding je geeft: gastvrijheid is dé competentie voor alle dienstverlenende beroepen in de toekomst. Binnen de Gastvrijheid in Bedrijf Community hebben we daarom speciale aandacht voor MBO docenten.

In het webinar zullen we praktische tools, inzichten en inspirerende verhalen uitwisselen waar je direct mee aan de slag kan!

 

Klik hier om je aan te melden: https://us02web.zoom.us/…/tZ0scOqqrjwiE9b67Ns2b5vi7aLcq…

 

Programma

  • Opening door Laura de la Mar
  • Kennismaken met elkaar
  • Kennismaken met de Gastvrijheid in Bedrijf Community
  • Presentatie Cosmo Hospitality – gastvrijheid als rode draad in het onderwijs
  • Presentatie Graafschap College – lessons learned in 2 jaar experimenteren met gastvrijheidsonderwijs
  • Q&A

 

Sprekers

  • Het webinar wordt gehost door Laura de la Mar, eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community.
  • Renate Ravestein, docent Hospitality bij Graafschap College. Renate Ravestein geeft sinds het schooljaar 2018-2019 het vak gastvrijheid op school. Daarnaast geeft ze op verzoek workshops en trainingen bij verschillende opleidingen. Wat haar opvalt is dat er geen vraag is door docenten, terwijl de studenten die het vak Gastvrijheid krijgen, aangeven dat docenten ook weleens een training gastvrijheid mogen volgen.  Gastvrijheid begint immers intern, voordat je het extern kan uitdragen!
  • Isabelle van Aarle is director Business Development en Yvonne Verhoeven co-owner van Cosmo. Precies 25 jaar geleden is Cosmo opgericht in Mallorca door een stel enthousiaste jonge Nederlandse ondernemers. Cosmo is dé opleider in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche. Ze worden niet voor niets al sinds 2011 jaarlijks uitgeroepen tot Top mbo-opleiding. Hun visie op gastvrijheid, “Hospitality Starts With Us”, is een inspirerend voorbeeld voor heel Nederland!

Wil jij hier graag bij zijn? Aanmelden kan via deze link: https://us02web.zoom.us/…/tZ0scOqqrjwiE9b67Ns2b5vi7aLcq…

Graag tot dan!