Masterclasses - Gastvrijheidstrainer

Tijdens deze masterclass word je klaargestoomd om zelfstandig een workshop Gastvrijheid te verzorgen. Je krijgt tools en werkvormen aangereikt waarmee je jouw eigen training kunt vormgeven. Daarnaast ga je oefenen met het presenteren van jezelf, jouw visie op gastvrijheid en het begeleiden van (inter)actieve werkvormen.

Wij geven handvatten hoe jij collega’s kan inspireren en motiveren. Je leert om te gaan met weerstand en ontdekt welke tools je kunt inzetten voor de transfer van het geleerde naar de praktijk. De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Laura de la Mar. Natuurlijk leer je ook van andere deelnemers en verrijk je jouw netwerk.

Wat je gaat leren:

  1. Je wordt een expert in gastvrijheid.
  2. Je leert jouw visie op gastvrijheid op een inspirerende wijze uit te dragen.
  3. Je ontdekt hoe je een workshop met impact kunt ontwikkelen en verzorgen.
  4. Je gaat aan de slag met diverse tools en werkvormen.
  5. Je leert om te gaan met weerstand.

Voor wie is de training geschikt?
Deze training is geschikt voor iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s willen inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt; we kunnen juist veel leren van elkaar! Basiskennis en ervaring in gastvrijheid is wel een vereiste. Ook is het prettig als je al enige ervaring hebt met presenteren en/of trainen. Dit is geen vereiste, tijdens de training krijg je handvatten om zelf een basis gastvrijheidstraining te geven. Wil je professioneel trainer worden dan is het volgen van een trainersopleiding wel aan te bevelen als vervolg op deze masterclass.

Je leert in deze training voornamelijk hoe je een gastvrijheidstraining geeft en we gaan niet uitgebreid aan de slag met presentatievaardigheden of trainerscompetenties.

De trainer
De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert en eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf: Laura de la Mar. Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis. Je kent haar van de boeken “Het geheim van gastvrijheid” en “Mood Maker; het ontwikkelen van gastvrije organisaties”. Benieuwd naar Laura’s profiel? Klik dan hier

De investering
Deelname aan de training kost:

  • €499,-* voor niet-Community leden
  • €449,-* voor Community leden

* excl. BTW en inclusief lunch.

Klik hier voor meer informatie over community lidmaatschappen.

Ben je er bij?

Meld je aan via onderstaand formulier.

Ben je lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community? *
Toestemming algemene voorwaarden *
Inspiratie e-mails ontvangen

Praktische informatie

Datum: 18 maart 2025
Locatie: Kasteel Hoekelum,
Edeseweg 124 6721 KE Bennekom

Duur: Eén dag (9.00-16.30 uur)
Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van circa 30 minuten. De studiebelasting is daarmee totaal circa 8 uur.

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid. Dat kan je bijvoorbeeld doen door het boek "Het geheim van gastvrijheid" te lezen (niet verplicht).

Studiemateriaal: tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.