Workshops en trainingen

Home>Diensten>Workshops en trainingen

Maatwerk trainingen en workshops

De trainingen en overige dienstverlening van Gastvrijheid in Bedrijf zijn altijd maatwerk. Onze bijeenkomsten zijn interactief, inspirerend, afwisselend, leuk, praktisch en er heerst een veilige en ontspannen sfeer. Wij werken vanuit de invalshoeken van positieve psychologie en gebruiken diverse (inter)actieve werkvormen. In de training komen alle leerstijlen tot hun recht (doeners, dromers, beslissers en denkers) en doorlopen wij meerdere malen de Kolb-leercyclus.

Onze stijl: praktisch, leuk en inspirerend

Onze bijeenkomsten zijn: interactief, inspirerend, afwisselend, leuk, praktisch en er heerst een veilige en ontspannen sfeer. Wij werken vanuit de invalshoeken van positieve psychologie en gebruiken diverse (inter)actieve werkvormen. In de training komen alle leerstijlen tot hun recht (doeners, dromers, beslissers en denkers) en doorlopen wij meerdere malen de Kolb-leercyclus.

We bieden een breed aantal workshops en training aan. Deze kunnen los worden ingezet of gecombineerd als trainingstraject. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Inspirerende basis trainingen

Verdiepende trainingen

Trainingen in persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit:

Open inschrijvingen

Kijk hier voor ons aanbod van trainingen op basis van open inschrijving.

In samenwerking met Mindcampus en F-academy (f-cademy.nl) bieden we trainingen op basis van open inschrijving aan:

  • Leergang Hospitality Management (6 dagen)
  • Masterclass Hospitality (2 dagen)
  • Training excellent gastheerschap (1 dag)
  • Gastvrijheid & Verandermanagement (1 dag)
  • Gastvrij leiderschap (1 dag)
  • Customer Journey (1 dag)

Offerte op maat

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste trainingen voor jouw bedrijf. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.