Train-de-Trainer: V.I.P.

Home>Diensten>Train-de-Trainer: V.I.P.

Train-de-Trainer V.I.P. programma

De begeleiding tijdens het Train-de-trainer V.I.P. programma is één op één. Na een intakegesprek wordt een programma op maat gemaakt. Bijvoorbeeld om een eigen gastvrijheidstraining te geven, een concept te ontwikkelen of om een Plan van Aanpak te realiseren. We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een training. Je ontvangt onder andere gastvrije inzichten, een toolbox en overige theorie om zelfstandig als ‘Interne trainer Gastvrijheid’ werkzaam te zijn binnen jouw organisatie.

Het V.I.P. programma is een intensieve één-op-één training van een dag en wordt vervolgd door een terugkombijeenkomst van een dagdeel. Wij helpen jou om vanuit het “doe-het-zelf” principe aan de slag te gaan en duurzame resultaten te bereiken. 

– Doel: Ontwikkel- en geef jouw eigen ‘Gastvrijheid Workshop’ 
– Doelgroep:
 Trainers, coaches en managers
– Tijdsduur:
1,5 dag (+optionele individuele coaching)
– Groepsgrootte:
 1 tot 4 deelnemers

Resultaten V.I.P. programma

  • Je wordt expert in gastvrijheid en excellent gastheerschap;
  • Je wordt expert in het omgaan met weerstand;
  • Je ontwikkelt jouw eigen aanpak en gastvrijheidsprogramma met impact;
  • Je ontwikkelt een eigen visie op hoe jij anderen kunt inspireren en motiveren;
  • Je leert welke vaardigheden jou tot top trainer maken.

Train-de-Trainer principes

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is een Train-de-Trainer programma een goed concept om te overwegen. Het is naast het feit dat het goedkoper is om verschillende trainingen in te kopen, minstens zo efficiënt aangezien jij zelf kennis in de organisatie brengt! Het principe van de ‘Train-de-Trainer’ programma’s past bij het deelconcept van Gastvrijheid in Bedrijf. Wij trainen jou als trainer, zodat jij een ambassadeur wordt van gastvrijheid en dit kunt uitdragen in jouw eigen team of organisatie. Elk Train-de-Trainer programma wordt op maat gemaakt, aan de hand van jouw specifieke wensen en behoeften.

Meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. Interesse in een ander Train-de-trainer programma? Klik dan hier. 

Ga naar de bovenkant