Train-de-Trainer: V.I.P.

Home>Diensten>Train-de-Trainer: V.I.P.

Train-de-Trainer V.I.P. programma

Deze begeleiding is één op één en 100% maatwerk. Na een intakegesprek wordt een programma op maat gemaakt. Bijvoorbeeld om een eigen gastvrijheidstraining te geven-, een concept te ontwikkelen- of om een Plan van Aanpak te realiseren. In een Train-de-Trainer V.I.P. programma gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een training. Je ontvangt onder anderen gastvrije inzichten, een toolbox en overige theorie om vervolgens zelfstandig als ‘Interne trainer Gastvrijheid’ werkzaam te zijn binnen jouw organisatie.

Het VIP programma is een intensieve één-op-één training van een dag, en wordt vervolgd door een terugkom bijeenkomst van een dagdeel. Gastvrijheid in Bedrijf heeft jaren ervaring met het ontwikkelen van gastvrijheid en helpen veel mensen in organisaties om vanuit het “doe-het-zelf” principe aan de slag te gaan en duurzame resultaten te bereiken. 

– Doel: Ontwikkel- en geef jouw eigen ‘Gastvrijheid Workshop’ 
– Doelgroep:
 Trainers, coaches en managers
– Tijdsduur:
 2 dagen (+optionele (individuele) coaching)
– Groepsgrootte:
 1 tot 4 deelnemers

Resultaten V.I.P.:

  • Expert in gastvrijheid en excellent gastheerschap;
  • Expertise in omgang met weerstand;
  • Eigen aanpak en gastvrijheidsprogramma met impact ontwikkeld;
  • Een eigen visie op hoe jij anderen kunt inspireren en motiveren;
  • Geleerd welke vaardigheden jou tot top trainer maken;
  • Gastvrije impact op jouw afdeling/organisatie.

Train-de-Trainer principes

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is een Train-de-Trainer programma een goed concept om te overwegen. Het is naast het feit dat het goedkoper is om verschillende trainingen in te kopen, minstens zo efficiënt aangezien jij zelf kennis in de organisatie brengt!Het principe van de ‘Train-de-Trainer’ programma’s ligt bij het deelconcept van Gastvrijheid in Bedrijf. Wij trainen jou als trainer, zodat jij een ambassadeur wordt van gastvrijheid, en dit kunt uitdragen in jouw eigen team of organisatie. Elk Train-de-Trainer programma wordt op maat gemaakt, aan de hand van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. 

Meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op: info@gastvrijheidinbedrijf.nl