Masterclasses

Om jou te helpen expert te worden in gastvrijheid en het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid, hebben wij een reeks masterclasses ontwikkeld.

Tijdens de trainingen krijg je inzichten, tools en tips waar je direct mee aan de slag gaat. Ook kijk je in de spiegel: geef jij het goede voorbeeld? Doe jij de juiste dingen om de groei in gastvrijheid te versterken? Daarnaast leer je niet alleen van de trainer, je leert ook van andere deelnemers.

  1. Masterclass “Gastvrijheidstrainer in 1 dag”
  2. Masterclass “Gastvrij leiderschap” 
  3. Masterclass “Hospitality Coach”
  4. Masterclass “Gastvrijheidsbelevingen regisseren”  
  5. Masterclass “Emotionele Intelligentie (EQ)
  6. Masterclass “Excellent gastheerschap (m/v/x) 

In company of open inschrijving?

De masterclass kan je alleen of met collega’s volgen, of boeken als in company training voor je eigen collega’s. Het voordeel van een open inschrijving masterclass is dat je ook kennis maakt met andere professionals en leert van elkaar!

De trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken we een offerte op maat.

Check de agenda voor data

Wil je individueel een masterclass volgen? Ben je benieuwd wanneer de masterclasses gepland zijn? Kijk dan bij onze agenda, of in het overzicht hieronder daar vind je alle masterclasses op basis van open inschrijving en schrijf je direct in!

Data 2023

Masterclass Gastvrijheidstrainer in 1 dag 12 september 2023 

Masterclass Gastvrijheidsbelevingen regisseren 10 oktober 2023 

Tips:

  • Wist je dat we meer dan 200 (micro) e-learning voor je klaar hebben staan om alles te leren over gastvrijheid en gastvrij leiderschap? Ook organiseren we elke maand een denktank en 10x per jaar een online Hospitality Talk met experts op het gebied van gastvrijheid. En je krijgt er ook nog een heel netwerk en online platform bij… en je kunt meteen starten… Meer info? Klik hier.
  • Leden van de Gastvrijheid in Bedrijf Community krijgen altijd korting op onze masterclasses.
  • Ben je van plan om meer masterclasses te volgen? Dan bieden we een super interessant “master” jaarabonnement aan waarbij je toegang tot de community, 2 gratis masterclasses en 4 uur coaching krijgt! Check hiervoor het Master lidmaatschap.