Masterclass Gastvrijheid & Veranderkunde

Jij bent actief bezig met het ontwikkelen van gastvrijheid binnen jouw organisatie. Aan de ene kant creëer je successen, maar je loopt ook tegen veel barrières aan. Voor veel managers is het lastig om beleid om te zetten in daden en een passende gastvrijheidsvisie te realiseren. Hoe zet jij een conceptmatige gedachte om naar een praktische uitvoering? Hoe borg je gastvrijheid zodanig, dat dit in het DNA van het (facilitair) bedrijf en van de medewerkers zit? Tijdens de masterclass ‘Gastvrijheid en veranderkunde’ krijg jij hiervoor de handvatten aangereikt.

– Doel: Strategische inzichten en praktische handvatten voor de praktijk
– Doelgroep:
 leidinggevenden, veranderaars en managers
– Tijdsduur: 1 dag
– Groepsgrootte:
 maximaal 10 deelnemers

Gastvrijheid=Verandermanagement

Gastvrijheid ontwikkelen en borgen vraagt om diverse skills. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leiderschap, maar inzicht in gedrags- en cultuurverandering is minstens zo belangrijk. Een visie creëren op verandermanagement kan jou helpen om jouw uiteindelijke gastvrijheidsvisie te realiseren. Het noodzakelijke verandertraject vraagt tevens om een breed draagvlak binnen de organisatie. Hoe zorg je voor een duidelijke inrichting van processen en hoe creëer je draagvlak voor verandering binnen de teams en individuen? Hoe kun je de Facility Providers van jouw organisatie inspireren om mee te gaan in het concept? De praktijk laat zien dat er een enorme cultuurverandering noodzakelijk is om gastvrijheid daadwerkelijk een plaats te geven. 

Resultaten masterclass Gastvrijheid & Veranderkunde:

  • Handvatten en tools om jouw bestaande gastvrijheidsconcept aan te scherpen en te borgen;
  • Inzicht in de vertaling van gastvrijheid van visie naar praktijk;
  • Hoe je een breed draagvlak creëert voor jouw visie op gastvrijheid binnen de organisatie;
  • Een plan voor het borgen van gastvrijheid in jouw eigen (facilitair) bedrijf;
  • Analytisch inzicht in de voorwaarden van een gastvrije organisatie;
  • Inzicht in de do’s and don’ts van collega’s die werken aan de oplossing van gelijksoortige uitdagingen;
  • Een overzicht van de 6 sleutels tot gastvrijheid. 

Wil je meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Interesse in een andere masterclass? Klik hier voor ons complete aanbod aan masterclasses!