Masterclass Gastvrij leiderschap

Home>Diensten>Masterclass Gastvrij leiderschap

Masterclass Gastvrij leiderschap

Wil jij gastvrijheid in jouw organisatie en teams duurzaam ontwikkelen? Wil jij van gastvrijheid een Unique Selling Point maken, zodat zowel gasten als medewerkers zich welkom voelen? Wil jij aan de slag met jezelf als leider in een veranderende omgeving waar gastvrijheid steeds belangrijker wordt? Het beste uit jezelf en anderen halen? Leren de cultuur in je team duurzaam te ontwikkelen en borgen? Je ontdekt in deze training je eigen kracht en aandachtspunten en hoe je een ander in beweging kunt krijgen. Ook leer je de gast centraal te zetten in denken en handelen van jouw collega’s.

– Doel: Jezelf ontwikkelen tot een gastvrije leider
– Doelgroep: Leidinggevenden
– Tijdsduur: 2 tot 4 dagdelen
– Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Resultaten masterclass Gastvrij leiderschap:

  • Kennis van de principes van gastvrij leiderschap;
  • Ontdekt en ervaren waar jouw kwaliteiten en aandachtspunten als leider liggen;
  • Ontdekt wat jouw team nodig heeft om gastvrijheid te ontwikkelen en hoe jij daarin een stimulerende (of belemmerende) rol kunt aannemen;
  • Ontdekt hoe je jouw medewerkers en/of teams kunt laten groeien in zowel gastvrijheid als in persoonlijke ontwikkeling.

Inspiratie op maat?

Wil je meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en elk team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Standaard aan onze trainingen is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Interesse in een andere masterclass? Klik hier voor ons complete aanbod aan masterclasses! 

Go to Top