Diensten

Op deze pagina vind je een greep uit onze diensten. Graag maken we een programma op maat voor jouw organisatie. We ontwikkelen en realiseren tools voor alle branches en doelgroepen, van operationeel tot strategisch management.

Workshops en trainingen

De workshops en trainingen van Gastvrijheid in Bedrijf zijn inspirerend, praktisch en interactief. Iedere organisatie, afdeling en team is anders en vraagt om een eigen aanpak. Daarom maken we de training graag op maat.

Gastvrijheidsscan

Door de Gastvrijheidsscan krijg je inzicht in wat goed gaat en wat beter kan op het gebied van gastvrijheid binnen jouw organisatie. Dit inzicht wordt gecreëerd door een uniek instrument die de beleving van de gast, medewerker én management meet. 

Masterclasses 

Gastvrijheid in Bedrijf biedt een aantal inspirerende en praktische eendaagse masterclasses aan voor managers, leiders en veranderaars binnen bedrijven om gastvrijheid (door) te ontwikkelen en te borgen.

Train-de-trainer programma’s

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is het train-de-trainer een goed concept om te overwegen. De (in)formele leiders worden begeleid om zelfstandig workshops en trainingen te geven om zo een veranderproces in het eigen team te initiëren.

Interactieve presentaties

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, dagvoorzitter of workshopleider? De experts van Gastvrijheid in Bedrijf zijn inspirerende sprekers die deelnemers activeren, inspireren en inzichten geven waar zij direct mee aan de slag kunnen.

Organisatieontwikkeling

Zoek je een helpende hand bij het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen jouw organisatie? We werken vanuit de kracht in jouw organisatie. We bieden de inzichten, tools en handvatten zodat je zelf gastvrijheid kunt ontwikkelen en borgen.

Coaching

We coachen graag teams, medewerkers, managers, werkgroepen, projectteams en MT’s. Dit doen we één-op-één en on the job. Praktisch, persoonlijk, confronterend en opbouwend.

Agenda open trainingen en evenementen

Regelmatig organiseren wij open trainingen, netwerkbijeenkomsten en evenementen vanuit onze locatie in Lochem. Daarnaast bieden we in samenwerking met Mindcampus en F-Academy diverse open trainingen en masterclasses aan.

Voorstel op maat?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, een offerte of informatie op maat.
Ben je op zoek naar meer achtergrondinformatie over ons? Download dan hier onze gids!