Diensten

Home>Diensten

Diensten

Op deze pagina tref je alle aangeboden diensten van Gastvrijheid in Bedrijf waaronder workshops, trainingen, presentaties en masterclasses. Al onze diensten worden ervaren als inspirerend, praktisch en enthousiasmerend. We ontwikkelen en realiseren workshops voor alle doelgroepen, van operationeel tot strategisch management. Hieronder volgen de aangeboden diensten:

1) Workshops en trainingen

De trainingen en overige dienstverlening van Gastvrijheid in Bedrijf zijn altijd maatwerk. Iedere organisatie-, afdeling- en team is anders en vraagt om een eigen aanpak. Onze trainers zijn experts- en in staat om u te ondersteunen bij het behalen van uw doel: gastvrijheid in het DNA van uw organisatie realiseren.
Momenteel bieden wij de volgende Workshops en Trainingen aan:

2) Masterclasses 

Gastvrijheid in Bedrijf biedt een aantal inspirerende- en praktische eendaagse Masterclasses aan voor onder anderen managers-, leiders- en veranderaars binnen bedrijven en/of organisaties om gastvrijheid (door) te ontwikkelen en te borgen.
Momenteel bieden wij de volgende Masterclasses aan:

3) Train-de-trainer programma’s

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is het train-de-trainer een goed concept om te overwegen. De (in)formele leiders worden daarin begeleid om zelfstandig workshops en trainingen te geven om zo een veranderproces in het eigen team te initiëren.
Momenteel bieden wij de volgende Train-de-Trainer programma’s aan:

4) Gastvrijheid- en organisatieontwikkeling

Zoekt u een helpende hand bij het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen uw organisatie? Gastvrijheid in Bedrijf is de expert op het gebied van gastvrijheidsontwikkeling. Daarbij werken we vanuit de kracht in uw organisatie. We bieden de inzichten, tools en handvatten zodat u zelf gastvrijheid kunt ontwikkelen en borgen.
Momenteel bieden wij de volgende Gastvrijheid- en organisatieontwikkelingstrajecten aan:

  • Visieontwikkeling;
  • Gastvrijheid strategie ontwikkelen;
  • Gastvrijheidsscan.

5) Interactieve presentaties

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker, dagvoorzitter of workshopleider? Gastvrijheid in Bedrijf deelt regelmatig ervaring op het gebied van gastvrijheid, cultuurverandering, de Mood Maker-filosofie en het managen van gastvrijheid. 
Momenteel bieden wij de volgende Interactieve presentaties aan:

Meer informatie?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking, een offerte of informatie op maat: info@gastvrijheidinbedrijf.nl.
Prijzen, achtergrondinformatie en meer informatie over ons? Download hier onze Gids!

Open inschrijving trainingen

Kijk hier voor ons aanbod van trainingen op basis van open inschrijving.

In samenwerking met FMM (academy.fmm.nl) bieden we trainingen op basis van open inschrijving aan:

  • Leergang Hospitality Management (6 dagen)
  • Training excellent gastheerschap (1 dag)
  • Gastvrijheid & Verandermanagement (1 dag)