Diensten

Home>Diensten

Diensten

Op deze pagina treft u alle aangeboden diensten van Gastvrijheid in Bedrijf. Al onze diensten worden ervaren als inspirerend, praktisch en enthousiasmerend. We ontwikkelen en realiseren workshops voor alle doelgroepen, van operationeel tot strategisch management. 

0) Gastvrijheidsscan

Door de Gastvrijheidsscan krijgt u inzicht in wat goed gaat en wat beter kan op het gebied van gastvrijheid binnen uw organisatie. Dit inzicht wordt gecreëerd door middel van een instrument die niet alleen meet om te weten, maar ook meet om te verbeteren. Het gaat ons voornamelijk om een duurzaam effect van de Gastvrijheidsscan voor uw organisatie.

Lees meer

1) Workshops en trainingen

De workshops en trainingen van Gastvrijheid in Bedrijf zijn altijd maatwerk. Iedere organisatie, afdeling en team is anders en vraagt om een eigen aanpak. Onze trainers zijn experts en in staat om u te ondersteunen bij het behalen van uw doel: gastvrijheid in het DNA van uw organisatie realiseren.

Lees meer

2) Masterclasses 

Gastvrijheid in Bedrijf biedt een aantal inspirerende- en praktische eendaagse Masterclasses aan voor onder anderen managers, leiders en veranderaars binnen bedrijven en/of organisaties om gastvrijheid (door) te ontwikkelen en te borgen.

Lees meer

3) Train-de-trainer programma’s

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is het train-de-trainer een goed concept om te overwegen. De (in)formele leiders worden daarin begeleid om zelfstandig workshops en trainingen te geven om zo een veranderproces in het eigen team te initiëren.

Lees meer

4) Gastvrijheid- en organisatieontwikkeling

Zoekt u een helpende hand bij het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen uw organisatie? Gastvrijheid in Bedrijf is de expert op het gebied van gastvrijheidsontwikkeling. Daarbij werken we vanuit de kracht in uw organisatie. We bieden de inzichten, tools en handvatten zodat u zelf gastvrijheid kunt ontwikkelen en borgen.

Lees meer

5) Interactieve presentaties

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker, dagvoorzitter of workshopleider? Gastvrijheid in Bedrijf deelt regelmatig ervaring op het gebied van gastvrijheid, cultuurverandering, de Mood Maker-filosofie en het managen van gastvrijheid.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, een offerte of informatie op maat.
Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over ons? Download dan hier onze gids!

Open inschrijving trainingen

In samenwerking met Mindcampus en F-academy (f-academy.nl) bieden we de volgende trainingen op basis van open inschrijving aan: