Masterclass Emotionele Intelligentie

In gastvrijheid ligt jouw onderscheidend vermogen niet zozeer in jouw cognitieve intelligentie (IQ), maar juist in jouw emotionele intelligentie (EQ). In deze inspirerende masterclass ga jij in op het ontwikkelen van jouw eigen emotionele vermogen. Daarnaast maak jij gebruik van jouw eigen persoonlijke EQ leiderschapsprofiel om je emotionele intelligentie als vaardigheid bewust bij jouw gast te beïnvloeden. Want in gastvrijheid gaat het er niet altijd om wat jij doet, maar vooral om hoe jij het doet!  

Tijdens deze masterclass ga jij aan de slag met jouw emotionele intelligentie ten behoeve van gastvrijheid. Hoe kun jij nu in gedrag met behulp van jouw EQ invloed uitoefenen op de emotie van jouw gast?  Voorafgaand aan deze masterclass vul jij een vragenlijst in waarbij jij een persoonlijk EQ leiderschapsprofiel ontvangt en een debrief gesprek hebt. Vanuit dit profiel en gesprek gaan wij gedurende de masterclass aan de slag en krijg jij inzicht in jouw kwaliteit in EQ en hoe jij deze in kunt zetten in de praktijk.

Emotionele intelligentie betreft de manier waarop jij met emoties omgaat, van jezelf en van anderen. Tijdens deze dag behandelen we de wetenschappelijke bewezen technieken. Je leert emoties herkennen, emoties reguleren en dat je een keuze hebt in welk gedrag je aan deze emoties koppelt. Een mooi inzicht wat je helpt om gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen.

In de masterclass gaan we praktisch aan de slag met de elementen van emotionele intelligentie  die en daarin de vertaalslag maken naar de gastvrijheid in jouw praktijk. Alle competenties hebben hun nuttige en cruciale vertaling in gastvrijheid en zijn allen vaardigheden die aan te leren en te ontwikkelen zijn.

Wat levert deze training jou op?

Jij weet welke rol emotionele intelligentie speelt in relatie tot gastvrijheid en jouw eigen functioneren. Daarnaast weet jij hoe dit effectief ingezet kan worden binnen jouw vakgebied. Jij bent bekend met jouw eigen (EQ) profiel en jouw persoonlijke kwaliteiten en aandachtpunten. Jij kent de 8 competenties van jouw eigen EQ en kunt deze beïnvloeden en ontwikkelen. 

Voor wie is deze masterclass bedoeld? 

De masterclass emotionele intelligentie richt zich op professionals die de ambitie hebben verder te groeien in hun gastvrijheid en hun emotionele intelligentie hierin verder willen ontwikkelen.

  • Doel: het ontwikkelen van jouw eigen emotionele vermogen

  • Tijdsduur: 1 dag + 1 coachcall (1 uur)

  • Doelgroep: iedereen met gast- en/of klantcontact

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

 

Hoe anderen de masterclass hebben ervaren:

Resultaten

Resultaten masterclass emotionele intelligentie

De trainer: Soraya Rooijackers

De training wordt begeleid door onze gastvrijheidsexpert en toptrainer Soraya Rooijackers.

Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis op het gebied van excellent gastheerschap, DISC en emotionele intelligentie.

Benieuwd naar Soraya’s profiel? Klik dan hier.

Deze masterclass als open inschrijving volgen?

Check dan onze agenda voor de eerstvolgende masterclass en schrijf je in!

Agenda

Deze masterclass in jouw bedrijf organiseren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Neem contact op