Ons kantoor en onze eigen trainingslocatie vind je op een bijzondere plek. We zijn gevestigd in kasteel Ampsen, net buiten Lochem. Midden in een natuurgebied staat het kasteel uit de 17e eeuw. Voor de verwoesting door de Spanjaarden in 1605 heeft er ook een kasteel gestaan. In de geschiedenisboeken wordt al in 1105 melding gemaakt van het kasteel en landgoed. Het landgoed is in 1389 gesticht door Wolter van Ampsen en is nog steeds in bezit van de familie.

Wil je een training combineren met een overnachting in de buurt? Bel of mail ons gerust voor advies voor een hotel of Bed & Breakfast.

Route vanaf A1

 1. Neem afslag 26 “Lochem”.
 2. Volg de N332 ca. 5,5 km en ga op de rotonde rechtdoor, richting Lochem.
 3. Ga na ca. 3,5 km linksaf bij de verkeerslichten de Ampsenseweg op richting “Ampsen”.
 4. Volg de Ampsenseweg door de bossen. Ga na ca. 2,5 km in de scherpe bocht naar rechts linksaf Laan Ampsen op. Laan Ampsen is voor jou als gast van Gastvrijheid in Bedrijf toegankelijk, in tegenstelling tot overig verkeer.
 5. Volg de verharde weg ca. 500 meter. Ga linksaf en blijf de verharde weg volgen tot je de parkeerplaatsen en het parkeerbord ziet. Je kunt jouw auto hier parkeren.
 6. Loop vervolgens door de poort naar het kasteel. Op het bordes vind je naast de voordeur onze bel. Wij ontvangen je graag!

Met openbaar vervoer

 1. Vanaf station Lochem is het een wandeling van ca. 15 min. naar ons pand. Je verlaat het station en gaat rechtsaf de Stationsweg/Spoorlaan op.
 2. Na 300 meter ga je rechtsaf richting Exel. Je gaat het spoor over en na 250 meter ga je in de scherpe bocht naar links, rechtsaf Laan Ampsen op.
 3. Volg de verharde weg ca. 500 meter en houdt links aan.
 4. Ga linksaf en blijf de verharde weg volgen tot je bij de toegangspoort van het kasteel bent.
 5. Loop door de poort en op het bordes vind je naast de deur onze bel. Wij ontvangen je graag!

 Wandeltip: Je kunt ook kiezen voor een prachtige wandeling over het onverharde wandelpad om bij het kasteel te komen. In de scherpe bocht naar links van de Ampsense weg, waar je rechts aanhoudt om op Laan Ampsen te komen, start het wandelpad. Deze route is even kort als bovenstaande route en voert langs de akkers, weilanden, de gracht en het kasteel.

Bereken direct jouw route
Download de routebeschrijving