Ons kantoor en onze eigen trainingslocatie vindt u op een bijzondere plek. We zijn gevestigd in kasteel Ampsen, net buiten Lochem. Midden in een natuurgebied staat het kasteel uit de 17e eeuw. Voor de verwoesting door de Spanjaarden in 1605 heeft er ook een kasteel gestaan. In de geschiedenisboeken wordt al in 1105 melding gemaakt van het kasteel en landgoed. Het landgoed is in 1389 gesticht door Wolter van Ampsen en is nog steeds in bezit van de familie.

Wilt u een training combineren met een overnachting in de buurt? Bel of mail ons gerust voor advies voor een hotel of Bed & Breakfast.

Route vanaf A1

 1. U neemt afslag 26 “Lochem”.
 2. U volgt de N332 ca. 5,5 km en gaat op de rotonde rechtdoor, richting Lochem.
 3. Na ca. 3,5 km slaat u bij de verkeerslichten linksaf de Ampsenseweg op richting “Ampsen”.
 4. U volgt de Ampsenseweg door de bossen. Na ca. 2,5 km slaat u in de scherpe bocht naar rechts linksaf Laan Ampsen op. Laan Ampsen is voor u als gast van Gastvrijheid in Bedrijf wel toegankelijk, in tegenstelling tot overig verkeer.
 5. Volg de verharde weg ca. 500 meter aan. U slaat linksaf en blijft de verharde weg volgen tot u de parkeerplaatsen en het parkeerbord ziet. U kunt uw auto hier parkeren.
 6. U loopt vervolgens door de poort naar het hoofdgebouw. Op het bordes vindt u naast de voordeur onze bel. Wij ontvangen u graag!

Met openbaar vervoer

 1. Vanaf station Lochem is het een wandeling van ca. 15 min. naar ons pand. U verlaat het station en gaat rechtsaf de Stationsweg/Spoorlaan op.
 2. Na 300 meter gaat u rechtsaf richting Exel. U gaat het spoor over en na 250 meter gaat u in de scherpe bocht naar links, rechtsaf Laan Ampsen op.
 3. U volgt de verharde weg ca. 500 meter en houdt links aan.
 4. U slaat linksaf en blijft de verharde weg volgen tot u bij de toegangspoort van het kasteel bent.
 5. U loopt door de poort en op het bordes vindt u naast de deur onze bel. Wij ontvangen u graag!

 Wandeltip: U kunt ook kiezen voor een prachtige wandeling over het onverharde wandelpad om bij het kasteel te komen. In de scherpe bocht naar links van de Ampsense weg, waar u rechts aanhoudt om op Laan Ampsen te komen, start het wandelpad. Deze route is even kort als bovenstaande route en voert langs de akkers, weilanden, de gracht en het kasteel.

Bereken direct uw route
Download de routebeschrijving