Gastvrijheid in Bedrijf Community Studenten Lidmaatschap

Volg jij een studie en/of doe jij onderzoek met gastvrijheid/hospitality als belangrijk thema? Heb jij een passie voor gastvrijheid en wil je tijdens en na je studie expert worden in het thema? Wil je nog meer kennis over het thema en connecten met professionals uit verschillende branches die voorlopers zijn?

Dan is de Gastvrijheid in Bedrijf Community echt iets voor jou! Binnen de community leer je alles over gastvrijheid en gastvrij leiderschap en leer je andere studenten en professionals kennen.

Binnen de community krijg je toegang tot een speciale groep voor studenten vanuit verschillende opleidingen en scholen zodat je elkaar verder kan helpen. Deel en wissel kennis en ervaringen met elkaar uit, organiseer een studiegroep of neem met een aantal studenten deel aan onze Hospitality Talks & Interviews. Misschien wordt je zelfs wel uitgenodigd om jouw onderzoeksresultaten te presenteren tijdens een van de events!

Het studentenlidmaatschap kun je met een fikse korting aanschaffen en is tot 1 jaar na je afstuderen geldig.

Wat gebeurt er zodra ik een studentenlidmaatschap afsluit?

Zodra je het studentenlidmaatschap hebt afgesloten ontvang je een bevestigingse-mail én je inloggegevens. Je kunt direct starten met het aanmaken van je profiel en deelnemen aan de gesprekken in de Community en de e-learning volgen op de online Academy. 

Zodra je het studentenlidmaatschap ontvang je: 

 • Toegang tot het online community platform
 • Onbeperkt toegang tot de online Hospitality Academy met meer dan 100 (micro) e-learning modules
 • Deelnemen aan online live events (>10 per jaar) en/of events terugkijken
 • Je vragen stellen aan de experts van Gastvrijheid in Bedrijf tijdens het maandelijkse spreekuur
 • Interviews met gastvrijheidshelden bekijken
 • Connecten met andere leden
 • Mee helpen vullen van de Boekenkast en Mood Boards
 • Met korting naar live events en masterclasses
 • Deelnamen aan online groepen en gesprekken (ook per per branche)

Alle voordelen nog even op een rijtje

 • Ontmoet gelijkgestemde studenten in de Community
 • Meld je aan voor onze Hospitality Talks
 • Doe inspiratie op via de interviews met andere gastvrijheidshelden
 • Leer nóg meer over Gastvrijheid in onze Community Academy
 • Zodra het weer kan, organiseren we ook live events waar je als student met korting naar toe kunt
 • Betaal de eerste maand slechts 1 euro!
 • Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar

 

Studenten lidmaatschap

 

Eerste maand gratis, daarna €4,17 euro per maand

Wat zeggen anderen over de community?

De community brengt mij als Hospitality Manager binnen een IT bedrijf dichterbij soortgenoten vanuit alle branches. Dat zorgt ervoor dat ik nog meer inspiratie krijg en kan delen waardoor de gezamenlijke passie voor gastvrijheid nog mooier wordt!

Michael van der Tweel, Facilities & Hospitality Manager, Xebia

Precies de goede aanpak! De community verbindt gastvrijheid enthousiastelingen vanuit verschillende bedrijfsbranches. Je deelt er je eigen kennis en ervaring en ontvangt inspiratie, tools en nieuwe netwerkcontacten. Leren van en met elkaar.

Ellen Geerts, Geerts Hospitality

De community van Gastvrijheid in Bedrijf is leuk en inspirerend! Het verrijkt mijn netwerk en levert mooie ideeën op die toepasbaar zijn in mijn eigen (werk)omgeving.

Nora Bijen, Coordinator Triple A, Johan Cruijff ArenA

De community is een fantastisch initiatief, één centrale plek waar de passie voor gastvrijheid centraal staat. Een professionele kennisbank, waar actief ervaringen gedeeld worden of waar je een hulpvraag op gebied van gastvrijheid kunt stellen. Hierdoor leer je van elkaar. Zowel voor jezelf als gastvrijheidsliefhebber als voor de organisatie waar je werkt, en zelfs als trainer vind je er veel inspirerende tips en concrete tools om gastvrijheid naar een nog hoger niveau te tillen.

Marjon Beltman, Coördinator kwaliteit en verhuur, Sportbedrijf Deventer

De community is voor mij een soort van thuiskomen. Het geeft me energie en het versterkt bij mij het groepsgevoel. Hiermee bedoel ik dat we allemaal in deze community dezelfde passie hebben, ongeacht in welke branche je werkzaam bent of wie je bent of waar je woont. En behalve dezelfde passie delen we kennis met elkaar, luisteren we naar elkaar en inspireren we elkaar. En waarom zou je het in je eentje willen doen, als je samen meer bereikt? En het is ook nog eens veel gezelliger.

Renate Ravestein, Docent Hospitality, Graafschap College

Je vindt de algemene voorwaarden van de Gastvrijheid in Bedrijf Community hier:

Klik hier voor meer informatie over de lidmaatschappen: