Voorbeeld bericht aan leidinggevende

Beste [naam leidinggevende],

Zoals je weet vind ik, net zoals jij, gastvrijheid ontzettend belangrijk. Ik heb iets ontdekt waar ik heel enthousiast over ben en waarvan ik denk dat het ons en ons bedrijf enorm kan helpen om gastvrijheid te optimaliseren en borgen.

We kunnen elke keer zelf het wiel proberen uit te vinden, maar hoe mooi is het als we juist kunnen leren van andere gastvrijheidsstrijders uit andere bedrijven en branches? Gastvrijheid ontwikkelen is een continu proces en hoe goed zou het zijn als we ergens altijd terecht kunnen voor kennis en inspiratie?

Bij de Gastvrijheid in Bedrijf community kunnen we contact krijgen met andere professionals met een passie voor gastvrijheid. Het geeft ons ook de mogelijkheid om onze eigen ervaringen te delen. Maar veel belangrijker, we krijgen alles te weten hoe anderen het doen, waar we kunnen verbeteren en hoe experts met vergelijkbare uitdagingen omgaan. Ook zijn er tal van e-learnings in de community te vinden.

Kortom, dit is echt iets voor ons en ik zou graag lid worden.

Het is mogelijk om een persoonlijk lidmaatschap te kiezen of een bedrijfslidmaatschap waarbij we met meerdere collega’s lid kunnen worden we ontvangen dan ook een mooie staffelkorting.

Meer informatie over de community en lidmaatschappen vind je hier: www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community.

Mag ik lid worden namens ons bedrijf of lijkt je het wat om met meerdere collega’s lid te worden?

Ik hoor het graag!

Met hartelijke groet,[jouw naam]