Gastvrijheid is d ekracht achter succesvolle bedrijven en mensen
Over ons

Gastvrijheid verankeren in de cultuur van jouw bedrijf

Gastvrijheid is de kracht achter
succesvolle bedrijven en mensen

Gastvrijheid is de kracht achter
succesvolle bedrijven en mensen

Wil jij…

… jouw bedrijf gastvrijer maken?

Ontdek dé methode om gastvrijheid duurzaam te ontwikkelen en borgen in het DNA van jouw bedrijf.

… alles ontdekken over gastvrij leiderschap?

Hoe veranker je gastvrijheid in de cultuur en architectuur van je bedrijf?

…gastvrijheidsexpert worden?

Ontdek hier hoe je een deskundige wordt in gastvrijheid en de ervaring van jouw klanten of gasten verbetert.

…een inspiratieboost?

Laat je inspireren over het geheim van gastvrijheid en doe nieuwe ideeën en inzichten op!

Een gastvrije wereld

Doe je mee?

Onze missie

In een wereld van toenemende afstand, digitalisering en focus op efficiëntie, zijn gastvrije momenten van echte verbinding steeds belangrijker. Gastvrijheid versterkt relaties en maakt de wereld vriendelijker en gelukkiger. Daar geloven wij in. Daarom zetten wij ons sinds de oprichting in 2013 in om het gastvrijheidsvirus te verspreiden onder zo veel mogelijk mensen.

Gastvrijheid zit niet per sé in luxe en mooie gebouwen. Gastvrijheid gaat in de essentie om oprechte persoonlijke aandacht. Mensen maken het verschil.

Wij geloven dat gastvrijheid dé succesformule is voor iedereen in het bedrijfsleven, ongeacht de branche. Ik ben trots op de beweging die we hebben gecreëerd van gastvrije leiders die ons gedachtegoed uitdragen. Samen bouwen we aan een gastvrijere wereld. Doe je mee?

Laura de la Mar
Founder Gastvrijheid in Bedrijf

Nieuw boek

Gastvrij leiderschap

Veel bedrijven willen zich onderscheiden door gastvrijheid, maar weinige bereiken de top. ‘Gastvrijheid’ blijft vaak een vaag, zweverig thema. Werkgroepjes praten zich suf over de betekenis ervan. Medewerkers vinden het onzin: we zijn toch al gastvrij?

In dit boek lees je hoe je een gastvrije cultuur creëert waarin medewerkers graag werken en gasten graag terugkomen.

Een boek van Laura de la Mar.

Gastvrij Leiderschap
Gastvrijheidsboost

Meer gastvrijheid in het DNA van jouw bedrijf?

Wij geloven dat gastvrijheid de kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Wat je geeft, krijg je terug. Gastvrije mensen werken met voldoening, intrinsieke motivatie, plezier en passie en hebben een waardevolle betekenis in de maatschappij.

Ben jij klaar voor een gastvrijheidsboost?

  • Versterk gastvrijheid vanuit het doe-het-zelf principe
  • We helpen veranderaars in gastvrij leiderschap en door inspiratie, tools en praktische tips

  • We prikkelen intrinsieke motivatie en gaan aan de slag met uitdagende praktijksituaties
  • Een aanpak met borging, duurzaam effect en impact

Wat anderen over onze trainingen zeggen:

“Inspirerend programma dat het bewustzijn en het belang ervan heeft gestimuleerd.”

Anoniem

“De combinatie van een interactief programma en een programma waarin er onderwezen wordt was naar ons mening perfect. De balans is goed en we merkten dat er goed naar onze behoeften gekeken is en geluisterd is.”

Anoniem

“Goede voorbereiding, voorbeelden die sprekend zijn, directe feedback van trainer.”

Anoniem
Referenties en klancases

De gastvrijheidsreis van onze opdrachtgevers

We zijn trots op al onze honderden opdrachtgevers die we mogen helpen in hun gastvrijheidsreis. Gastvrijheid in Bedrijf levert op maat gemaakte gastvrijheidsprogramma’s in alle denkbare branches en voor (mega)grote organisaties en kleine bedrijven, in Nederland én daar buiten. Wij trainen in de retail, leisure, zorg, facilitaire en dienstverlenende organisaties, evenals bij de overheid en in het onderwijs.

Op deze pagina vind je verhalen van onze opdrachtgevers die niet alleen een beeld geven van onze veelzijdigheid, maar ook jou inspireren in jouw ambitie om gastvrijheid te vergroten en gastvrije culturen te creëren waar iedereen zich welkom voelt.

Ben je klaar om je te laten inspireren door onze opdrachtgevers? Klik dan snel door.

Het delen van kennis, inspiratie, ervaringen en tools

De Gastvrijheid in Bedrijf Community

De Gastvrijheid in Bedrijf Community faciliteert een verbinding van mensen uit alle sectoren met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid door het onderling delen van kennis, inspiratie, ervaringen en tools. Zo maken we samen de wereld gastvrijer en daarmee gelukkiger.

  • Vergroot je netwerk en connect met andere gastvrijheidsleiders via het online platform
  • Word expert in gastvrijheid via onze tools en >200 micro-learnings in de Online Hospitality Academy
  • Elke maand online sessies met experts via het de denktanks & Hospitality Talks
Community Gastvrijheid in Bedrijf

Masterclasses & events

Wij verzorgen het gehele jaar door diverse online en offline events, Hospitality Talks en masterclasses op basis van open inschrijving.

In company programma

Wij verzorgen graag een in company programma voor jouw organisatie. Onze trainingen kenmerken zich doordat zij praktisch, inspirerend en interactief zijn.

Methode

Gastvrijheid verankeren in het DNA van jouw organisatie

De Gastvrijheid in Bedrijf methode

Vaak wordt een gastvrijheidstraining gezien als dé oplossing voor het verbeteren van gastvrijheid binnen een organisatie. Helaas valt het resultaat op de lange termijn dan tegen. Hoe komt dat? Er is meer nodig dan een training. Het vergt een gedragsverandering of zelfs cultuurverandering binnen jouw organisatie.

Wij hebben hiervoor een succesvolle methode ontwikkeld. Na veel testen, aanpassen en toepassen in verschillende branches en soorten bedrijven durven wij te zeggen: met de juiste inzet en betrokkenheid van het management kan jouw organisatie met deze methode echt impact maken op de lange termijn en gastvrijheid verankeren in het DNA van jouw organisatie.

Gastvrijheid methode
Succesvol

Doe je mee?

Het Gastvrijheidsmanifest

Echte gastvrijheid is onbaatzuchtig en wederkerig. Gastvrijheid gaat in de kern om oprechte persoonlijke aandacht. Je merkt het zelf gauw genoeg; Als jij je welkom, gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, maakt het je blij en kun je dit gevoel makkelijker doorgeven aan de mensen om je heen. Dit geldt ook voor de werkvloer. Gastvrijheid is daarmee het geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Gastvrijheid is de sleutel tot succes in elk bedrijf en in elke branche. Dus ook voor jou!

Laten we samen aan de slag gaan om dit geheim wereldkundig te maken binnen jouw organisatie en jouw collega’s de sleutel tot succes aan te reiken. Door in gesprek te gaan met collega’s over wat gastvrijheid kan doen voor jullie organisatie kunnen we het gastvrijheidsvirus verspreiden onder zoveel mogelijk mensen en organisaties. Samen zorgen we ervoor dat de wereld gastvrijer en gelukkig wordt. Doe je mee?

Toolbox

Met onze tools kun je zelfstandig gastvrijheid ontwikkelen en borgen. Hoe? Met de inzichten en handvatten kan je zelf direct aan de slag.

Podcast

Beluister onze Gastvrijheid in Bedrijf podcast afleveringen.
Hier vind je alle afleveringen, laat je inspireren én motiveren om met gastvrijheid aan de slag te gaan.

Toolbox
0
jaar geleden opgericht
0
teamleden
0
afgeronde projecten
0
> mensen geïnspireerd
Heb je een vraag?

Boek jouw gratis strategiecall

Een strategie call is een gratis strategie call van 30 minuten waarin je vrijblijvend kunt kennismaken met Gastvrijheid in Bedrijf en jouw vragen kunt stellen over de ontwikkeling van gastvrijheid in jouw bedrijf. In deze call krijg je praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Boek hieronder direct een gratis en volledig vrijblijvende afspraak.

Inspiratie complimenten

Social media

Ons laatste nieuws op Instagram

Ontdek voor wie wij werken

Onze referenties