Training gastvrijheid

Bent u op zoek naar een workshop of training op het gebied van gastvrijheid, hospitality of klantvriendelijkheid? Dan bent u aan het juiste adres! Wij bieden trainingen en workshops aan die uw team, afdeling, bedrijf of organisatie. Dit doen we aan de hand van de Mood Maker filosofie.

Wat je leert in de training gastvrijheid

  • Dat gastheerschap gasten tot zeer tevreden, loyale klanten maakt.
  • Hoe je door jouw houding en gedrag een gast een gastvrijheidsbeleving kan geven.
  • Door de ogen van de gast kijken: wat is zijn behoefte en hoe kan ik hem tot ambassadeur maken?
  • Inzicht in kwaliteiten en valkuilen van jou als medewerker en als team
  • Hoe kunnen we elke dag WOW! momenten creëren?
  • Hoe kan je beter samenwerken, feedback geven en werkplezier creëren?
  • Hoe ga ik om met de grenzen van en belemmeringen in gastvrijheid?
  • Gastpsychologie: welke typen gasten zijn er? Hoe kan je je gedrag op verschillende typen gaste aanpassen? Hoe kan je een ontevreden gast weer tot fan maken?

Voor iedereen die in contact staat met gasten

De gastvrijheidstraining is voor medewerkers die in contact staan met interne en externe klanten en gasten. Iedere medewerker heeft twee beroepen: je professie en daarnaast en je altijd ook gastheer/-vrouw. Dus of je  receptionist, schoonmaker, beveiliger, vrijwilliger of manager bent, werkt in bij de overheid, in een winkel, de horeca, catering, bedrijfsleven of zorg, voor iedereen is gastheerschap een must! Kortom, we bieden trainingen aan in diverse branches en op diverse niveau’s.

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training is daarom op maat gemaakt. Wel is elke training inspirerend, afwisselend en het geleerde kan direct worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Elke branch, organisatie of bedrijf en team is anders. Speciaal voor schoonmaakretail en onderwijs hebben we op maat een programma ontwikkeld.